Over Gemma

Over Gemma

Altijd Ceremonies is opgericht door Gemma van Baasbank. Na enige jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, vond ze daar niet de vervulling en zingeving die ze zocht. Ze besloot het roer om te gooien en ging op zoek naar werk met meer diepgang, werk waarbij ze op een betekenisvolle manier met mensen kon omgaan.
Na een uitgebreide oriƫntatie koos ze voor het vak van ritueelbegeleider. In het ritueelbegeleiden ondersteunt ze mensen op voor hun belangrijke levensmomenten en daarin kan ze haar talenten helemaal benutten.

Snel op je gemak

Gemma heeft Ontwikkelingsstudies gestudeerd aan de Universiteit van Nijmegen, een studie die zich richt op de cultuur, politiek en economie van ontwikkelingslanden. Daarna heeft ze in het bedrijfsleven gewerkt met gesprekstechnieken en het geven van presentaties. In 2012 rondde ze de post hbo-opleiding Ritueelbegeleiden met succes af. Sindsdien werkt ze fulltime als ritueelbegeleider. Gemma woont in Nijmegen en heeft twee kinderen.

‘Mensen omschrijven mij als open en warm, nuchter, niet zweverig. Als iemand bij wie je je snel op je gemak voelt. Ze kunnen en mogen helemaal zichzelf zijn.’

Gemma