Huwelijk

Gefeliciteerd! Wat geweldig dat jullie gaan trouwen!

Laten we er samen voor zorgen dat jullie huwelijksdag een dag wordt om nooit te vergeten. Trouwen is een persoonlijke bezegeling van jullie liefde, met de mensen die je liefhebt om je heen en jullie twee als geliefden het stralend middelpunt.

Vier de liefde

Of het nu om een traditioneel huwelijksfeest of een moderne liefdesceremonie gaat: het komt erop neer dat jullie je onderlinge liefde willen vieren. Stilstaan bij wat je voor elkaar voelt en dat gevoel delen met jullie directe omgeving. Inmiddels zijn er legio mogelijkheden om aan te geven wat je voor elkaar betekent en dat je het leven met elkaar wilt delen. Een ceremonie past daarbij.

Een trouwceremonie saai? Welnee. Zolang de ceremonie maar persoonlijk is en bij jullie past. Als ritueelbegeleider help ik jullie graag om invulling te geven aan deze mooie, speciale en bijzondere dag.

Testimonial Karin en Richard

‘Wat de pastoor of dominee in de kerk doet, doet een ritueelbegeleider op een locatie naar keuze en niet binnen het instituut van de kerk. Bij een afscheidsceremonie werkt een ritueelbegeleider vaak samen met de uitvaartondernemer. Waar de uitvaartondernemer zich richt op de praktische en logistieke kant van een uitvaart, richt ik me op de inhoudelijke kant.’

Testimonial

We asked Gemma to be our celebrant for our destination wedding in Tuscany on May 26, 2018. She had a very natural approach and I loved how she wanted to execute the travel concept we had in mind. I am a perfectionist and a very detailed and experienced planner, Gemma provided the right information and supported us. We were very happy with the first draft of the ceremony it only needed some minor changes. Without her our best day ever would not have been complete. Thank you so much, dear Gemma!